lauantai 7. tammikuuta 2012

Chocolate love~

Uus vuos uudet kujeet (kulutettu lause).
Joulu tuli ja joulu meni, samoin uuden vuoden aatto. Eipä niistäkään mitään kamalan kummallista, saatika kiinnostavaa kerrottavaa.
Kiinnostavampaa tosin on se, että tämä tytsy muuttaa kaupunkiin, pois tästä paskasta pikkukylästä ja kauas täällä asuvista itsekeskeisistä ihmisistä! Meillä on sellanen ihana kolmio keskustassa, lyhyt koulumatka, kaikki palvelut lähellä jne. It's absolutely fantastic! Uusia huonekaluja ja vaikka mitä kivaa on jo käyty ostaa uutee kämppää. Maanantaina alkaa sitten muutto, eli ensi viikonloppuna voinkin sitten jo Villen ja maxxxien kanssa majailla siellä, koska Desucon Frostbite ♥
  Niin, Desucon. En malta odottaa! Taaskaan en oikeestaan cossaa mitään, hillun vaan gothic lolita -tyyliset vaatteet päällä ja haltiakorvat päässä ympäri conia. Taas varmaan kerääntyy mukaan törkeesti mangaa sun muuta... Harmittaa tosin, kun en päässyt Villen kanssa shibaru-työpajaan... ;___; Ehkä kesän Desuun sitte~!


Kattelin tossa ratsastustalleja Lahen lähialueilta, koska haluisin jatkaa ratsastusta, vaikka muutetaankin. Osa oli törkeen kalliita tai liian kaukana, mut suurin miinuspuoli oli et missään ei opetettu Centered Ridingia... 5 vuotta ratsastanu sillä tyylillä ja oon todennu sen todella hyväks tavaks, eli kovasti haluisin jatkaa. Mutta ei, missään ei sitä opeteta. Päädyttiin siis äitin kanssa siihen tulokseen, et jatketaan Joannalla ratsastamista, vaikka sitä matkaa sitten onkin "hiukan" enemmän.
Jos sitä nyt vaikka pääsis taas useemmin käymää tallilla c:

Lisäks en tykkää isoista ratsastuskouluista ollenkaan. Kävin yhellä isolla tallilla kokeilemassa, niin se oli aivan kamalaa! Mun lisäks 10 ratsukkoa tunnilla, opettaja ei siis kerennyt mitenkään korjaamaan kaikkien oppilaitten virheitä ajoissa. Opetus oli kamalaa; mua käskettiin vetämään sisäohjasta niin kauan, että hevosen on pakko kääntää pää sisäänpäin, samalla hakaten ulkopohjetta, jotta se taipuisi... CR-ratsastajalle sellainen ratsastustyyli on täysi shokki.
Estetunneista puhumattakaan! Kerkesin vain kerran tunnin aikana hypätä radan, eikä opettaja hirveästi kommentoinut tai korjannut mitään. Ja aina sai olla väistelemässä muita.
Pistää miettimään millaisia ratsastajia sellaisilta tunneilta syntyykään. Sitten huonoja ratsastajia päästetään kilpailemaan, heille ostetaan hevosia jne. Ei käy tasan onnen lahjat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti